Ingatlan kereső

Azonosító


Ár ( millió Ft | ezer Ft)

-

Hirdetés típusa

Ingatlan fajtája

Megye

Település

Kerület

Ingatlan típusa

Épület anyaga

Szobák száma

-

Félszobák száma

-

Hasznos alapterület

-

Telek alapterület

-

Leírás


Csak fényképes hirdetés


Keresés
Megosztás:
Facebook Twitter MySpace Startlap

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Adatvédelem:

Az AnDeZ Kft. ezúton tájékoztatja a www.andez.hu weboldalra látogatókat a weboldalán keresztül rendelkezésre bocsátott és általa kezelt adatokról, az adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

Adatkezelési gyakorlata kialakítása során az AnDeZ Kft. figyelembe vette a vonatkozó hatályos jogszabályokat, különös tekintettel az alábbiakra:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv).
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv).

2. Kezelt adatok köre:

Az AnDeZ Kft. weboldalán kizárólag abban az esetben gyűjt személyes adatokat, amennyiben a weboldalra látogató úgy dönt, hogy azokat a regisztráció során, illetve a hírlevélre feliratkozás alkalmával rendelkezésre bocsátja.

A regisztrációhoz és a hírlevél igénylésekor a látogató a nevét, e-mail címét, illetve a telefonszámát adja meg.

Adatainak megadásával a látogató hozzájárulását adja ahhoz, hogy az AnDeZ Kft. a megadott adatokat nyilvántartsa és kezelje.

3. Adatkezelés célja:

  • piackutatás, piaci elemzések készítése,
  • statisztikák összeállítása,
  • tájékoztatás nyújtása szolgáltatásokról.

4. Adatok felhasználása, továbbítása:

Az AnDeZ Kft. a látogatók fent rögzített adatait kizárólag a fent megjelölt célra használja fel. Az AnDeZ Kft. az adatokat kizárólag a weblap üzemeltetését végző rendszergazdának adhatja át adatfeldolgozás céljából.

5. Érintettek jogainak gyakorlása:

A weboldalon regisztrált látogatók illetve a hírlevelet igénylők bármikor jogosultak tájékoztatást kérni az AnDeZ Kft. által kezelt, rájuk vonatkozó adatokról, továbbá bármikor kérhetik azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve - amennyiben törvény ezt nem korlátozza - törlését.

Ügyfelek ezzel kapcsolatos kérelmüket - a hírlevél leiratkozás kivételével - az AnDeZ Kft. 1191 Budapest, Üllői út 259. szám alatti telephelyére megküldött levél útján terjeszthetik elő. Az AnDeZ Kft. a kérelmek benyújtástól számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

Elektronikus hírleveleket, egyéb hirdetéseket az AnDeZ Kft. az hirlevel@andez.hu e-mail címről küldi azon ügyfelei számára, akik elektronikus hírlevél küldéséhez előzetesen hozzájárulásokat adták. Ügyfeleink a hírlevelek alján található leiratkozás linkre, vagy a www.andez.hu "Hírlevél" menüpontnál a "Leiratkozás" pontra kattintva jogosultak megtiltani az AnDeZ Kft.-nek a további hírlevelek küldését.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy amennyiben ügyfelünk meg kívánja tiltani a további e-mail hírlevelek küldését az AnDeZ Kft.-nek, úgy az összes, általa megadott e-mail cím vonatkozásában szükséges a leiratkozást megtennie.

Andez Kft.