Ingatlan kereső

Azonosító


Ár ( millió Ft | ezer Ft)

-

Hirdetés típusa

Ingatlan fajtája

Megye

Település

Kerület

Ingatlan típusa

Épület anyaga

Szobák száma

-

Félszobák száma

-

Hasznos alapterület

-

Telek alapterület

-

Leírás


Csak fényképes hirdetés


Keresés
Megosztás:
Facebook Twitter MySpace Startlap

Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink, kedves Érdeklődők!

Célünk, hogy korrekt, megbízható segítséget nyújtsunk ügyfeleink részére az ingatlannal kapcsolatos, különböző ügyeik intézéséhez.

Családi vállalkozásunk, az AnDeZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság már több mint 15 éve foglalkozik ingatlanközvetítéssel Kispest központjában. A Kft. jogutódja az 1996-ban alapított Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságnak.

Az AnDeZ Ingatlaniroda komoly szakmai múltra tekint vissza az ingatlanközvetítésben és -fejlesztésben. Az ingatlaniroda ügyvezetője már két évtizede foglalkozik a cég fő tevékenységi körébe eső kérdésekkel, és az ingatlaniroda munkatársai is több éve foglalkoznak ingatlanközvetítéssel. Az ingatlanközvetítő irodának négy főállású munkatársa van, mindegyikük felsőfokú végzettséget, vagy felsőfokú szakmai képesítést szerzett. Az ingatlaniroda vezető munkatársa felsőfokú vagyonértékelő, további két munkatárs pedig ingatlanközvetítői és -értékbecslői képesítéssel rendelkezik és folyamatosan figyelemmel kísérik a szakterületet érintő aktuális jogi, gazdasági változásokat, a piaci folyamatok mozgását, különböző képzések, továbbképzések keretében folyamatosan bővítik ismereteiket, hogy naprakész információkkal állhassanak az ingatlant eladni vagy venni szándékozó ügyfelek szolgálatára.

Nézze meg ingatlanajánlatainkat!

Az ingatlaniroda adatbázisának jelentős részét a dél-pesti kerületek, elsősorban Kispest eladó családi házaitégla- és panellakásai, házrészei, telkei alkotják, de az ingatlanközvetítő cég tagja a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) és az "Ingatlanegyszer.com"-nak, így munkatársaink - az ingatlanközvetítő iroda által nyilvántartott, eladásra váró ingatlanok mellett - a hálózat társirodáit is meg tudják keresni annak érdekében, hogy segítsenek az Önök számára leginkább megfelelő ingatlan megtalálásában, az adás-vétel előkészítésében.

Szolgáltatásaink között szerepel az ingatlanközvetítésen kívül ingatlan értékbecslői és tanácsadói feladatok ellátása is, melyben a Kispesten található ingatlaniroda munkatársain kívül a vele munkakapcsolatban álló szakértők (igazságügyi ingatlanszakértő, könyvszakértő, jogász, építész, stb.) közreműködésére is számíthat.

Ügyfelei részére az ingatlanközvetítő iroda megbízást vállal vagyonértékelésre, különböző típusú és értékű ingatlanok (ipari-, kereskedelmi-, irodai-, és lakóingatlanok, telkek stb.) értékbecslésére, társasház alapításra, ingatlankezelésre és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátására.

Az ingatlaniroda vállalkozik továbbá ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos előkészítő feladatokra, a megadott célokra alkalmas ingatlanok felkutatására, a döntéshez szükséges információk beszerzésére.

További információra lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az ingatlanközvetítő cégünk több önkormányzat részére is ellát ingatlanszakértői és tanácsadói feladatokat, illetve e témakörben pályázatok előkészítésében és megvalósításában is részt veszünk.

Ingatlanközvetítői tevékenységünk során igyekszünk arra törekedni, hogy ügyfeleink és partnereink személyre szabott és lehetőleg teljes körű kiszolgálást kapjanak. Szakismereteinkkel és tapasztalatainkkal hozzájárulunk a szerződési egyezség létrehozásához, igény szerint - a megfelelő szakmai hátterek igénybevételével - tanácsot adunk az ingatlanhoz kapcsolódó pénzügyi, adózási, jogi kérdésekben is. Munkánk során alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy az ingatlanügyek intézése minden érdekelt fél számára biztonságos legyen és ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk az őket érdeklő kérdésekben.

Cégünk vállalja, a 2012 január 1-től a 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet által az ingatlan bérbeadásához vagy értékesítéséhez kötelezően előírt energetikai tanúsítvány hozzáértő módon és rövid határidőn belüli elkészíttetését.

A XIX. kerületi ingatlaniroda teljes körű hiteltanácsadással is áll ügyfelei rendelkezésére, így a hitelfelvétellel is együtt járó ingatlanügyleteknek a lehetőségekhez képest zökkenőmentes intézését, illetve a legoptimálisabb hitelkonstrukció megkeresése jól szolgálja ügyfeleink kényelmét és biztonságát. Szakmai kollégánk e tekintetben széles körű ismeretekkel rendelkezik.

A kispesti Ingatlaniroda 2006-ban tevékenységi körét kibővítette biztosításkötéssel, illetve -tanácsadással is, így e téren is szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az ingatlanközvetítői munkához szükséges jogi hátteret az ingatlanirodával szerződéses viszonyban lévő képzett és nagy tapasztalatú szakember látja el, aki mind e téren, mind egyéb jogi jellegű kérdésekben és ügyekben is tájékoztatást és információt nyújt.

A hatékony munkavégzéshez megfelelő irodai- és technikai háttér lehetőségeit megteremtettük ingatlanirodánkban, az ingatlanközvetítői feladat ellátásához jelentős saját hirdetési felület áll rendelkezésünkre. 

Az AnDeZ ingatlaniroda Budapest, XIX. kerületében, Kispest egyik központi részén, a Templom tér közelében (1196 Budapest, Ady Endre út 57.) található, ahol barátságos hangulatú ingatlanirodánkban képzett munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre.

Írjon nekünk!

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését és szeretné felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és adja meg elérhetőségét. Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Bizalmát előre is köszönjük!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód