Andez Ingatlan- és Hitelközvetítő iroda
Tudjon meg többet az ingatlanokkal foglalkozó kispesti cégünkről Ismerje meg elsősorban ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat Keresgéljen az eladó ingatlanok között Segítünk Önnek az ingatlan eladásában, keresésében Kispest Így lehet felvenni a kapcsolatot a kispesti ingatlanirodánkkal
Fenyvesi Zoltán - AnDeZ Ingatlaniroda KispestenFenyvesi Zoltán
(06-30/280-9946,
andez@andez.hu)

ajánlata:

Érdekli az ingatlan? További információra lenne szüksége?
Hagyjon üzenetet és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód


Irodai azonosító: 3845

Eladó egy előkertes, kétszintes családi ház Pesterzsébeten!


Irányár: 36.7 millió Ft ( 229 375 Ft/m²)
[Nyomtatás]
[Oldalajánló]
Megosztás:

A kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti szobája, amelyet jelenleg étkezőnek használnakA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti étkezőjeA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti szobájaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti hálószobájaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti konyhájaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti bejárataA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti nagyszobájaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház földszinti nappalijaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeleti feljárójaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén a közlekedőA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén a kádas fürdőszobaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén a fürdőszobaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén a fedett loggiaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén az egyik hálószobaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén az egyik tágas hálószobájaA kétszintes, kétgenerációs pesterzsébeti családi ház emeletén a másik hálószoba

Az utcakép nem az ingatlan pontos címét mutatja, csak a környezet bemutatására szolgál.

Alaprajzok

Címkék: 2 generációs, 2 szintes, beépített tetőtér, családi ház, dupla komfortos, eladó, előkert, garázs, gázcirkó fűtés, gépkocsi beálló, jó állapotú, Pesterzsébet, pince, tehermentes, terasz, XX. kerület

Eladó Pesterzsébet Erzsébetfalván egy két generáció együttélésére is alkalmas, 160 m²-es, 5 szobás, dupla komfortos családi ház.

Az előkertes, 1960-ban épült, majd 1986-ban bővített családi ház egy 630 m²-es telken helyezkedik el, amelyen egy műhelynek is használható garázst, lakhatóvá alakítható melléképületet is kialakítottak. A telekre több autóval is be lehet állni.

A kétszintes, tágas terekkel rendelkező ingatlan kis teraszáról lehet belépni a földszinti előszobába, ahonnan a kamrával ellátott étkezős konyhába, az étkezőnek használt szobába, a kádas fürdőszobába és a nappaliba lehet menni. A földszinti hálószoba az étkezős szobából nyílik. A nappaliból az emeletre, illetve telek ház mögötti részébe lehet jutni.

Az emelet közlekedőjéből a két külön bejáratú hálószoba, a kádas fürdőszoba, a külön mellékhelyiség, a kamrával ellátott konyha és a fedett loggia érhető el.

A világos ház redőnnyel felszerelt fa ablakai a kertre, illetve a kis forgalmú utcára néznek.

A jó állapotú ház padlóburkolata parketta és járólap, a falai tapétával, lambériával és csempével burkolt, illetve festett, míg a fűtéséről gázcirkó gondoskodik.

A kertvárosi környezetben lévő ingatlant a Mártírok útja közelsége miatt kiváló infrastruktúra (közelben orvosi rendelő, óvoda, többféle üzlet)  és közlekedési adottságok (66-os, 66B-s, 123-as, 123A-s, 148-as busz, 51-es, 52-es villamos) jellemzik.

Ingatlan tulajdonságai
Hirdetés típusaEladó
Ingatlan típusa2 generációs családi ház
Hasznos alapterület160 m²
Szobák száma5
Szobák elhelyezkedéseegybenyílók - külön bejáratúak
Lakás állapotajó állapotú
Energetikai tanúsítványH
Belmagasság2.80 méter
Ingatlan fekvéseDélkelet
Fényviszonyokvilágos
Kilátás
kert
Helyiségek
Előszoba
Konyha + Étkező
Étkező
Kamra
Nappali
Hálószoba
Fürdőszoba + WC
Közlekedő
Fürdőszoba
WC
Terasz
Loggia
Pince
Felszereltség
Konyhabútor
Tűzhely
Szagelszívó
Kád
Redőny
Költözési határidő3 hónap
Műszaki tulajdonságok
Padló burkolat
parketta
járólap
Falburkolat
Festett
Csempe
Nyílászárók
Ablak(fa)
Bejárati ajtó(fa)
Beltéri ajtó(fa)
Kapu(fém)
KomfortDupla komfortos
Közművesítés
csatorna
elektromos áram
gáz
víz(fúrt kút is van)
Fűtés
gázcirkó
Meleg víz
gázcirkó
Vízóravan
Kommunikáció
Televízió
Ingatlan elhelyezkedése
Irányítószám1205
OrszágMagyarország
MegyeBudapest
TelepülésBudapest
Kerület XX. kerület
VárosrészPesterzsébet - Erzsébetfalva
ÖvezetCsaládi házas
Környék ellátottsága
Oktatási- és nevelési intézet
Üzlet
Orvosi rendelő
Közlekedés
Busz(66, 66B, 123, 123A,
148)
Villamos(51, 52)
ÚtburkolatAszfalt
Épület tulajdonságai
Épület anyagaTégla
Épület állapotaközepes állapotú
Épület kialakítása
Előkertes
Építés éve1960
FödémVasbeton
HéjazatCserép
TetőzetNyereg
TetőtérBeépített
Szint2
Lakások száma1
Parkolás
Garázs
Gépkocsi beálló
Melléképület
Kamra
Lakó épület
Telek tulajdonságai
Telek alapterület630 m²
Telek formájatégla
Telek lejtésesík
KerítésFém és drót

Amennyiben ingatlan ajánlatunk felkeltette érdeklődését, de a megvételéhez még saját ingatlanját értékesítenie kell, forduljon hozzánk bizalommal (közvetítői jutalékunk mértéke csak 2,5 - 3%). A sikeres értékesítéshez szükséges reális piaci ár meghatározását értékbecslés elkészítésével segíthetjük. A vételár hiányzó összegének előteremtéséhez ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. A szerződéskötést teljes körű jogi ügyintézéssel támogatjuk. Ingatlanügyekkel kapcsolatban felmerülő valamennyi kérdésére vonatkozó tanácsadásunk ingyenes. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az eladó köteles az Ön számára egy energetikai tanúsítványt is átadni a szerződéskötéskor!

További ajánlatok: