Andez Ingatlan- és Hitelközvetítő iroda
Tudjon meg többet az ingatlanokkal foglalkozó kispesti cégünkről Ismerje meg elsősorban ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat Keresgéljen az eladó ingatlanok között Segítünk Önnek az ingatlan eladásában, keresésében Kispest Így lehet felvenni a kapcsolatot a kispesti ingatlanirodánkkal
Hegyi András - AnDeZ Ingatlaniroda KispestenHegyi András
(06-30/210-9841,
handras@andez.hu)

ajánlata:

Érdekli az ingatlan? További információra lenne szüksége?
Hagyjon üzenetet és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód


Irodai azonosító: 3799

Eladó egy háromgenerációs családi ház Kispest Óvárosában!


Irányár: 58. millió Ft ( 207 143 Ft/m²)
[Nyomtatás]
[Oldalajánló]
Megosztás:

A Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház földszinti lakásának a tágas nagyszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház földszinti lakásának az étkezőjeA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház földszinti lakásának a konyhájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház földszinti lakásának a bejárataA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház földszinti lakásának a hálószobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház földszinti lakásának a fürdőszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház emeleti lakásának az előszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház emeleti lakásának a nagyszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház emeleti lakásának az étkezőjeA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház emeleti lakásának a konyhájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház emeleti lakásának a fürdőszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház emeleti lakásának a hálószobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának a zuhanyzós fürdőszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának a konyhabútoraA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának a konyhájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának egyik hálószobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának másik hálószobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának a kádas fürdőszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának a nappalijaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház tetőtéri lakásának a nagyszobájaA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház egylégterű padlástereA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház kertjeA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház kertje a pergolávalA Kispest Óvárosában eladó előkertes, szabadon álló háromgenerációs családi ház kertjében található pergola

Az utcakép nem az ingatlan pontos címét mutatja, csak a környezet bemutatására szolgál.

Címkék: 3 generációs, 3 lakásos ház, 4 emeletes ház, beépített tetőtér, családi ház, dupla komfortos, egyedi fűtés, egyedi mérőórás, eladó, előkert, garázs, gázkazán fűtés, gépkocsi beálló, jó állapotú, Kispest, különnyíló szobák, szabadonálló, tégla lakás, tehermentes, terasz, XIX. kerület

Eladó Kispest Óvárosában egy három generáció együttélésére is alkalmas, összesen 280 m²-es, 4 + 6 félszobás, összközműves, tehermentes családi ház.

Az 1995-ben épült ingatlan egy 500 m²-es, szépen gondozott, részben térkővel burkolt telken helyezkedik el, amelyen egy garázs, egy tároló és egy kellemes pihenést biztosító pergola is található. A telekre több autóval is be lehet állni.

Az előkertes, szabadon álló ház 99 m²-es földszintjén - amelybe egy kis fedett teraszról lehet belépni - egy előszoba, egy nappali, egy étkező, egy sarokkádas fürdőszoba, egy hálószoba és a kazánház került kialakításra.

A földszinttől teljesen elkülönített, 90 m²-es emeleti lakásban - melyet egy külső lépcsőfeljárón lehet megközelíteni - egy előszobát, egy étkezőt, egy konyhát, egy nagyszobát, két hálószobát, egy sarokkádas fürdőszobát, egy külön mellékhelyiséget, egy gardrób szobát és egy kamrát hoztak létre.

Az emeletről elérhető 82 m²-es tetőtéri lakásban egy előszobát, egy étkezésre is használható konyhát, egy nappalit, három hálószobát és egy zuhanyzós fürdőszobát alakítottak ki. Az ehhez tartozó egylégterű padlástérbe a nappaliból lehet felmenni.

A csendes, világos, délnyugati tájolású ház földszintjén a műanyag ablakok, a többi szinten pedig a thermo üveggel ellátott faablakok a kertre néznek.

A jó állapotban lévő ingatlan valamennyi szintjének padlóburkolata parketta és járólap, a falak tapétával és csempével burkoltak illetve festettek, a fűtésről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

A kertvárosias környezetben lévő ingatlant - a Kossuth Lajos utca közelsége miatt - kiváló közlekedési adottságok (68-as, 194-es, 199-es busz) jellemzik.

Ingatlan tulajdonságai
Hirdetés típusaEladó
Ingatlan típusa3 generációs családi ház
Hasznos alapterület280 m²
Szobák száma4
Félszobák száma6
Szobák elhelyezkedéseegybenyílók - külön bejáratúak
Lakás állapotajó állapotú
Belmagasság2.60 méter
Ingatlan fekvéseDélnyugat
Fényviszonyokvilágos
Kilátás
kert
utca
Helyiségek
Előszoba
Étkező
Konyha
Konyha + Étkező
Kamra
Nappali
Hálószoba
Gardrób szoba
Fürdőszoba
WC
Fürdőszoba + WC
Terasz
Kazánház
Felszereltség
Beépített szekrény
Konyhabútor
Tűzhely
Kád
Zuhanyzó
Redőny
Kerti pavilon
Költözési határidő2 hónap
Műszaki tulajdonságok
Padló burkolat
parketta
járólap
Falburkolat
Csempe
Festett
Tapéta
Nyílászárók
Ablak(fa, műanyag)
Bejárati ajtó(fa)
Beltéri ajtó(fa)
KomfortDupla komfortos
Közművesítés
csatorna
elektromos áram
gáz
víz
Fűtés
gáz és vegyes tüzelésű kazán
Meleg víz
elektromos bojler
Vízóravan
Kommunikáció
Televízió
Internet
Telefon
Ingatlan elhelyezkedése
Irányítószám1196
OrszágMagyarország
MegyeBudapest
TelepülésBudapest
Kerület XIX. kerület
VárosrészKispest - Óváros
ÖvezetCsaládi házas
Környék ellátottsága
Oktatási- és nevelési intézet(általános iskola)
Templom
Üzlet
Játszótér
Park
Gyógyszertár
Közlekedés
Busz(54, 55, 68, 194, 194B,
199)
ÚtburkolatAszfalt
Épület tulajdonságai
Épület anyagaTégla
Épület állapotajó állapotú
Épület kialakítása
Előkertes
Szabadon álló
Építés éve1995
FödémVasbeton és fa
HéjazatCserép
TetőzetNyereg
TetőtérBeépített
Szintföldszint + 3
Lakások száma3
Parkolás
Garázs
Gépkocsi beálló
Telek tulajdonságai
Telek alapterület500 m²
Telek formájatégla
Telek lejtésesík

További információk Budapest XIX. kerületéről, Kispestről:

Kispest elhelyezkedése Kispest városrészei Kispest története Kispest infrastruktúrája

Amennyiben ingatlan ajánlatunk felkeltette érdeklődését, de a megvételéhez még saját ingatlanját értékesítenie kell, forduljon hozzánk bizalommal (közvetítői jutalékunk mértéke csak 2,5 - 3%). A sikeres értékesítéshez szükséges reális piaci ár meghatározását értékbecslés elkészítésével segíthetjük. A vételár hiányzó összegének előteremtéséhez ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. A szerződéskötést teljes körű jogi ügyintézéssel támogatjuk. Ingatlanügyekkel kapcsolatban felmerülő valamennyi kérdésére vonatkozó tanácsadásunk ingyenes. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az eladó köteles az Ön számára egy energetikai tanúsítványt is átadni a szerződéskötéskor!