Andez Ingatlan- és Hitelközvetítő iroda
Tudjon meg többet az ingatlanokkal foglalkozó kispesti cégünkről Ismerje meg elsősorban ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat Keresgéljen az eladó ingatlanok között Segítünk Önnek az ingatlan eladásában, keresésében Kispest Így lehet felvenni a kapcsolatot a kispesti ingatlanirodánkkal
Fenyvesi Dezső - AnDeZ Ingatlaniroda KispestenFenyvesi Dezső
(06-20/955-4489,
fede@andez.hu)

ajánlata:

Érdekli az ingatlan? További információra lenne szüksége?
Hagyjon üzenetet és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód


Irodai azonosító: 3760

Eladó telek rendkívül kedvező áron Kehidakustányban, a termálfürdő mellett


Irányár: 30. millió Ft (8 093 Ft/m²)
[Nyomtatás]
[Oldalajánló]
Megosztás:

Kehidakustányi termálfürdő melletti eladó telekKehidakustányban, a Kossuth Lajos utcában, a Termálfürdő mellett eladó telekEladó telek Kehidakustányban, a Termálfürdő közvetlen szomszédságábanA kehidakustányi építési telekA Kehidakustányon eladó építési telek, háttérben a TermálfürdőA kehidakustányi eladó telekA kehidakustányi eladó telken található melléképület A kehidakustányi eladó telken található épületekA kehidakustányi eladó telken található bontandó családi házA kehidakustányi telek elhelyezkedése térképen

Az utcakép nem az ingatlan pontos címét mutatja, csak a környezet bemutatására szolgál.

Helyszínrajzok

Címkék: bekerített telek, eladó, építési telek, tehermentes, telek

Eladó Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában egy 4449 m²-es telekterületű ingatlan 5/6-od (3707 m²) része rendkívül kedvező 8.000 Forint/áron.

A trapéz alakú telken jelenleg bontandó lakóház és gazdasági épület van.

A Különleges (KST jelű) övezetben található telken elhelyezhető kereskedelmi, szolgáltató épületek, sportlétesítmények, valamint a termálfürdőhöz kapcsolódó gazdasági és tároló épületek.

Az ingatlan, részben a már kiépült létesítményekhez, a gyógy- és élményfürdőhöz illeszkedve kiválóan alkalmas turisztikai, idegenforgalmi fejlesztés megvalósítására.

A szomszédos településen, Zalacsányban jelentős turisztikai fejlesztés, világszínvonalú golfpálya valósul meg, illetve a sármelléki repülőtér is közel van.

Ingatlan tulajdonságai
Hirdetés típusaEladó
Ingatlan típusaTelek
Költözési határidőmegegyezéssel
Műszaki tulajdonságok
Közművesítés
csatorna
elektromos áram
gáz(utcában)
víz
Ingatlan elhelyezkedése
Irányítószám8784
OrszágMagyarország
MegyeZala
TelepülésKehidakustány
VárosrészKehidakustány - Kehida
UtcaKossuth Lajos utca
ÖvezetKülönleges övezet
ÚtburkolatAszfalt
Épület tulajdonságai
Parkolás
Gépkocsi beálló
Telek tulajdonságai
Telek alapterület3 707 m²
Telek formájatrapéz
Telek lejtésesík
KerítésDrót

Amennyiben ingatlan ajánlatunk felkeltette érdeklődését, de a megvételéhez még saját ingatlanját értékesítenie kell, forduljon hozzánk bizalommal (közvetítői jutalékunk mértéke csak 2,5 - 3%). A sikeres értékesítéshez szükséges reális piaci ár meghatározását értékbecslés elkészítésével segíthetjük. A vételár hiányzó összegének előteremtéséhez ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. A szerződéskötést teljes körű jogi ügyintézéssel támogatjuk. Ingatlanügyekkel kapcsolatban felmerülő valamennyi kérdésére vonatkozó tanácsadásunk ingyenes. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az eladó köteles az Ön számára egy energetikai tanúsítványt is átadni a szerződéskötéskor!