Andez Ingatlan- és Hitelközvetítő iroda
Tudjon meg többet az ingatlanokkal foglalkozó kispesti cégünkről Ismerje meg elsősorban ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat Keresgéljen az eladó ingatlanok között Segítünk Önnek az ingatlan eladásában, keresésében Kispest Így lehet felvenni a kapcsolatot a kispesti ingatlanirodánkkal
..

Találati lista

Találatok száma: 1/1

Eladó egy előkertes, 1 szobás házrész Pestszentlőrincen Irányár: 25. millió Ft
3876
Házrész, Budapest XVIII. kerület
Eladó Pestszentlőrinc Liptáktelepen,  egy jó állapotú,  1 szobás házrész.
 
Az előkertes ingatlan egy 346 m²-es telken elhelyezkedő, 1960-ben épült,  családi házas környezetben a 40,5m2 hasznos alapterületű, szoba, konyha, fürdőszoba+WC és előszoba helyiségekkel rendelkezik a házrész, melyhez kapcsolódik 5 .m2 üvegezett veranda.
A teljesen elszeparált, külön kertbejáratú házrészhez tartozó gondozott telken, új építésű fedett gépkocsi beálló, valamint egy régi építésű  25 m2 -es melléképület van.
 
A házrész teljes gépészete (víz, gáz, csatorna, elektromos) és fűtési rendszere a közelmúltban felújításra került, a kerítéssel és a kapuval együtt. 
 
A kertvárosi környezetben lévő ingatlan kiváló közlekedési adottságokkal (93-as, 93A-s, 136E-s, 236-os, 236A-s busz) rendelkezik.
Kapcsolattartó: Fenyvesi Dezső (06-20/955-4489, fede@andez.hu)Tovább az adatlapra

Találatok száma: 1/1

Hirdetésfigyelő

Szeretne a későbbiekben értesülni az Ön által megadott paramétereknek megfelelő ingatlanokról? Kérjük, adja meg e-mail címét és folyamatosan tájékoztatjuk az újonnan érkező ajánlatokról.

Név:
E-mail: