Ingatlan kereső

Azonosító


Ár ( millió Ft | ezer Ft)

-

Hirdetés típusa

Ingatlan fajtája

Megye

Település

Kerület

Ingatlan típusa

Épület anyaga

Szobák száma

-

Félszobák száma

-

Hasznos alapterület

-

Telek alapterület

-

Leírás


Csak fényképes hirdetés


Keresés
Megosztás:
Facebook Twitter MySpace Startlap

Ingatlan tanácsadás

Az ingatlanok általában jelentős vagyoni értéket képviselnek életünkben, ezért ha ingatlannal kapcsolatos ügyünk van és abban nem vagyunk kellően járatosak, mindenképpen érdemes ingatlanszakemberhez fordulnunk.

A tapasztalatok szerint az esetek többségében ügyvéd segítségét veszik igénybe az ingatlanügyekben laikusok. Nem véletlenül, hiszen elsődleges fontosságú, hogy ilyen esetben a jogi követelményekkel, az ingatlannal kapcsolatos jogi körülményekkel tisztában legyünk, ugyanis a tájékozatlanság, a körültekintés hiánya esetenként akár milliós veszteséget, vagy esetleg évekig tartó és költséges pereskedést is eredményezhet.

Ingatlanügyekben a megalapozott döntéshez, vagy a hatékony ügyintézéshez ugyanakkor gyakran nemcsak a vonatkozó jogi feltételek ismerete szükséges, ezért az ingatlanügyletekkel kapcsolatos tanácsadás meglehetősen sokoldalú ismereteket feltételez. Egy ingatlanügyekkel foglalkozó cég szakembereitől ennek megfelelően joggal elvárható, hogy széleskörű és naprakész információi legyenek, és a gyakorlati tapasztalataira is alapozva nyújtson segítséget a konkrét ügyekre vonatkozóan, döntést elősegítő tanácsokkal szolgáljon ügyfeleinek. Munkatársainkkal ennek az elvárásnak próbálunk eleget tenni, mindenekelőtt szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit.

További információra lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Kispest központjában található ingatlanirodánkhoz ingatlan tanácsadás keretében gyakran fordulnak például azzal a kérdéssel, hogy ingatlanukat bérbe adják-e, vagy értékesítsék; mi szól az egyik és mi a másik mellett, illetve milyen kockázatai vannak a bérbeadásnak. Sokan kérnek felvilágosítást arról is, hogy mire kell figyelniük egy ingatlan vételi szándéka esetén, vagy épp hogy milyen fejlesztési, építési lehetőségek és követelmények jellemzőek az adott területen. Szakmai véleményünket kérik arra vonatkozóan, hogy érdemes-e egy adott helyen ingatlant vásárolni, milyenek ott a piaci adottságok. Beruházásoknál fontos kérdés az is, beragadhat-e a befektetett pénz, milyenek egy jövőbeni értékesítés lehetőségei, hiszen ismert, hogy egy ingatlant nem csak használhatósága, használati értéke, hanem az adott helynek az ingatlan értékére és piaci pozíciójára gyakorolt hatása alapján kell megítélni. Gyakori az is, hogy rendezetlen, vitákkal terhelt ügyekben fordulnak hozzánk és kérnek eligazítást. Szükség szerint ilyenkor jogi közreműködővel együtt adunk útmutatást, máskor pedig hitelügyekben jártas munkatársunk segíti ügyfeleinket hasznos tanácsokkal. Mindehhez ingatlanirodánk munkatársai évtizedes tapasztalatokkal, széleskörű piaci ismeretekkel és magas szintű szakmai készségekkel rendelkeznek, hogy ingatlanügyekben hatékonyan és hozzáértő módon segíteni tudják a hozzánk forduló ügyfelek eligazodását és ügyleti biztonságát. A fent említett esetekben nyújtott szóbeli tanácsadással természetesen térítésmentesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk emellett tanácsadói szolgáltatásával éveken át segítette több önkormányzat vagyongazdálkodását, ingatlanhasznosítását. Színvonalas elemzésekkel, hasznosítási koncepciók kimunkálásával, tanulmányok készítésével segítettük a döntés-előkészítés folyamatát. Az Andez Kft. több ingatlanfejlesztés előkészítésében vett részt, segítve a hely, vagy a céloknak legjobban megfelelő ingatlan kiválasztását, illetve a projekt megvalósításával kapcsolatos szakmai és üzleti egyeztetéseket.

Tanácsadóként közreműködtünk Minisztériumok, Önkormányzatok és gazdasági társaságok ingatlanügyeinek intézésében:

 • Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
 • BM Beszerzési és Kereskedelmi Rt.
 • Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal
 • Ferencvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal
 • Budapest Főváros XIX. kerület (Kispest) Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
 • Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
 • Citroën Hungaria Kft.
 • Herbária Zrt.
 • Monofix Zrt.
 • REHAB Zrt.
 • Rába Kispesti Öntőde és Gépgyár Kft.
 • ÁFEOSZ Általános Fogyasztási Szövetkezetek Országos Szövetsége
 • K + R Kereskedelmi Kft.

Írjon nekünk!

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy bármilyen, akár a felsoroltakhoz hasonló, akár más jellegű ingatlanügyben szakmai tudásunkkal segítségére tudunk lenni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ehhez csak annyit kell tennie, hogy az alábbi űrlapon keresztül közvetlenül felveszi velünk a kapcsolatot. Várjuk jelentkezését.

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód