Ingatlan kereső

Azonosító


Ár ( millió Ft | ezer Ft)

-

Hirdetés típusa

Ingatlan fajtája

Megye

Település

Kerület

Ingatlan típusa

Épület anyaga

Szobák száma

-

Félszobák száma

-

Hasznos alapterület

-

Telek alapterület

-

Leírás


Csak fényképes hirdetés


Keresés
Megosztás:
Facebook Twitter MySpace Startlap

Ingatlanközvetítés

Az AnDeZ Ingatlaniroda már több mint 15 éve megbízást fogad el ingatlanok értékesítésére, bérbeadására és a megadott paraméterek alapján ingatlanok keresésére. Ingatlan eladás esetén általában 2,5 - 3 % + ÁFA (új megbízás esetén, most csak 2,4 %) ingatlanközvetítői jutalékkal dolgozik, míg bérbeadás esetén a jutalék mértéke 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeg szokott lenni. Az iroda jutalékot minden esetben csak a sikeres közreműködés után számít fel. Az ingatlan értékétől, helyétől és sajátosságaitól függően a jutalék mértéke ettől eltérő lehet. A vevő igényeinek megfelelő ingatlan felkutatása díjmentes.

Nézze meg ingatlanajánlatainkat!

Az ingatlaniroda Budapest, XIX. kerület, Kispest központjában található. Ebből adódóan nagyobb rátekintése a Kispesten, illetve a dél-pesten található családi házakrapanel- és tégla lakásokra, házrészekre, telkekre van. Természetesen az ingatlaniroda működési területe kiterjed az egész országra, de különösen Budapestre és annak környezetére.

Ingatlan eladása esetén megbízói részére az alábbi szolgáltatásokat biztosítja az iroda:

 1. helyszíni szemrevételezés és megbízó adatszolgáltatása alapján a megbízás tárgyát képező ingatlannal kapcsolatos adatok és jellemzők rögzítése, illetve fényképek és alaprajzok készítése.
 2. becsült értékmegjelölés piaci tapasztalatai alapján, javaslat az ingatlan kínálati, illetve a reális piaci árára.
 3. az ingatlan folyamatos hirdetése saját hirdetési felületén és az interneten, a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ), az Ingatlanegyszer.com - Független Ingatlanirodák Országos Partnerhálózatának honlapján, illetve több nagy látogatottságú ingatlanos portálokon (pl.: ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, ingatlanok.hu, ingatlannet.hu, jófogás.hu stb.)
 4. érdeklődők részére szakszerű tájékoztatás, szükség szerint ajánlatok készítése.
 5. az ingatlannal kapcsolatos információk bizalmas kezelése, amely során az iroda vállalja, hogy a tudomására jutott adatokat illetéktelen személyeknek nem adja át, illetve azokat kizárólag az ingatlanközvetítés érdekében használja fel.
 6. az ingatlan bemutatásának megszervezése, a megtekintésen való személyes részvétel.
 7. ingatlanközvetítői tapasztalatai alapján közreműködés az eladó és a potenciális vevő közötti egyezség létrehozásában, a szerződések előkészítésében.
 8. szükség szerinti ingyenes tanácsadás és tájékoztatás az adott ingatlanüggyel kapcsolatos kérdésekben (adózás, illeték, földhivatali ügyintézés, stb.)
 9. igény szerint az ingatlanirodával együttműködő ügyvéd jogi közreműködése nem csak az iroda által intézett ingatlanügyekben
 10. szükséges nyomtatványok biztosítása (NAV adatlap, illeték kedvezmények, földhivatali iratleadási kérelem, stb.)
 11. földhivatali ügyintézés (iratleadás, tulajdoni lap, helyszínrajz, stb.).
 12. segítség a 2012 január 1-től kötelező energetikai tanúsítvány elkészíttetésében.

A felsorolt szolgáltatások értelemszerűen a konkrét ingatlanközvetítői megbízásokhoz igazodnak, lehetnek szűkebbek, de szélesebb körűek is, mint például szakmai, üzleti információk beszerzése.

Írjon nekünk!

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését és szeretné felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és adja meg elérhetőségét. Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Bizalmát előre is köszönjük!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód