Ingatlan kereső

Azonosító


Ár ( millió Ft | ezer Ft)

-

Hirdetés típusa

Ingatlan fajtája

Megye

Település

Kerület

Ingatlan típusa

Épület anyaga

Szobák száma

-

Félszobák száma

-

Hasznos alapterület

-

Telek alapterület

-

Leírás


Csak fényképes hirdetés


Keresés
Megosztás:
Facebook Twitter MySpace Startlap

Jogi ügyintézés

Az AnDeZ Ingatlaniroda partner ügyvédeivel már több mint 15 éve áll ügyfele rendelkezésére teljes körű jogi ügyintézéssel.

Természetes, hogy ingatlaniroda lévén többnyire ingatlanügyekkel kapcsolatos jogi kérdésekkel fordulnak hozzánk. Cégünk munkatársai az ingatlanforgalmazásban, illetve az ingatlanokhoz kapcsolódó és gyakran valamiféle rendezést igénylő ügyekben nagy tapasztalatokkal bírnak, így jól kiegészítjük ügyvédünk jogi tudását és igazságszolgáltatási tapasztalatait. Az ügyvéd cégünkkel együttműködve hasznos tanácsokkal, gyakorlatias ügyintézéssel, vagy az ügyfél jogi képviseletével sokszor segítette a hozzánk fordulók ügyes-bajos dolgainak intézését.

Leggyakoribb a jogi tanácsadáskérés, illetve az ingatlan értékesítéséhez kapcsolódó szerződéskötésben való részvétel. Főként azért kérik tanácsunkat, hogy tájékozódjanak, hogy egy-egy adásvételnél, vagy az ingatlan bérbeadásnál mire kell figyelni ahhoz, hogy korrekt és biztonságos megállapodás jöjjön létre a felek között. A tanácsadás mellett az ingatlanirodával együttműködő ügyvéd vállalja, hogy az irodánk által közvetített adásvételek esetében a szerződés előkészítését, a szerződéskötés lebonyolítását és az ezzel kapcsolatos egyéb felmerülő jogi kérdések megoldását. Ügyvédünk akkor is igénybe vehető, ha az adásvételben irodánk nem közreműködő fél, illetve segítséget nyújt abban az esetben is, ha nem ő a szerződéskötő ügyvéd. Abban az esetben, ha egy ingatlanügylettel kapcsolatban a jogi közreműködő az irodánk partnerügyvédje, akkor vele együttműködve a teljeskörű ügyintézést biztosítjuk.

Ingatlanok értékesítésével kapcsolatban szintén gyakori - különösen öröklés, és esetleg ebből adódóan a sok tulajdonos esetén - az egyezségi akarat létrehozása és az ezzel kapcsolatos megállapodás tető alá hozása iránti igény. Ilyenkor jól jön a jogi közreműködés mellett az ingatlanpiaci tájékozódás is, melyben szintén szívesen állnak rendelkezésre az ingatlaniroda munkatársai.

Szinte mindennaposak továbbá az olyan ügyek is, amelyek a közös tulajdonnal kapcsolatosak. Hasznos tudni, hogy ingatlanfedezetű hitel felvételekor szükség van a közös tulajdon használatával kapcsolatos megállapodásra, esetenként a túlhasználattal összefüggő viták vagy épp a közös tulajdon megszüntetésével kapcsolatos problémák rendezésére, melyek elősegítésében az ügyvéd szakmai tapasztalata ügyfélként nagy segítségünkre lehet, és nem utolsó szempont az sem, hogy a megfelelő információk birtokában pénzt is spórolhatunk.

További információra lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az irodánkban elérhető jogi ügyintézés ugyanakkor nem korlátozódik ingatlanügyek intézésére. Kispest központjában lévő ingatlanirodánkkal együttműködő ügyvédeink az alábbi szolgáltatásokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére

- adásvételi, ajándékozási, öröklési, tartási, életjáradéki, használati stb. szerződések elkészítését, illetve az ezekkel kapcsolatos jogi ügyintézést,
- cégügyek rendezését, társasági szerződés készítését, módosítását és az ezekkel kapcsolatos ügyintézést,
- társasházakkal kapcsolatos jogügyleteket, alapító okirat készítését, módosítását, perbeli képviseletet,
- kintlévőségek, követelések behajtását,
- hagyatéki ügyekben való eljárást,
- polgári peres ügyeket,
- családjogi ügyeket,
- munkajogi ügyeket,
- idegenrendészeti ügyeket és azokban való képviseletet, tanácsadást.

Írjon nekünk!

Ügyvédünk vállalja továbbá, hogy az ügyfeleink által feltett kérdésekre rövid tájékoztatást nyújt a hatályos jogszabályokról. Ha jogi ügyei intézéséhez ügyvédre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül az alábbi űrlap kitöltésével, vagy kérjen itt rövid jogi tájékoztatást és ügyvédünk igyekszik a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód