Ingatlan kereső

Azonosító


Ár ( millió Ft | ezer Ft)

-

Hirdetés típusa

Ingatlan fajtája

Megye

Település

Kerület

Ingatlan típusa

Épület anyaga

Szobák száma

-

Félszobák száma

-

Hasznos alapterület

-

Telek alapterület

-

Leírás


Csak fényképes hirdetés


Keresés
Megosztás:
Facebook Twitter MySpace Startlap

Szolgáltatások:

A Kispest központjában található AnDeZ Ingatlaniroda az alábbi szolgáltatásokat nyújtja az ügyfelei részére:

Ingatlanközvetítés (Vevőknek ingyenes)

Az ingatlaniroda már több mint tíz éve megbízást fogad el ingatlanok értékesítésére, bérbeadására és a megadott paraméterek alapján ingatlanok keresésére. Ingatlan eladás esetén általában 2,5 - 3 % + ÁFA ingatlanközvetítői jutalékkal dolgozik, míg bérbeadás esetén a jutalék mértéke 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeg szokott lenni. Az iroda jutalékot minden esetben csak a sikeres közreműködés után számít fel. Az ingatlan értékétől, helyétől és sajátosságaitól függően a jutalék mértéke ettől eltérő lehet. A vevő igényeinek megfelelő ingatlan felkutatása díjmentes.

Ingatlan értékbecslés

Az ingatlaniroda számtalan esetben készített értékbecslést családi házakról, társasházi lakásokról, telekről magánszemélyek részére, elsősorban Kispesten, Pestszentlőrincen, Pestszentimrén, Pesterzsébeten, Kőbányán és Ferencvárosban.

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány, amely 2012 január 1-től kötelező, egy olyan okirat, amely az épületnek, illetve önálló rendeltetési egységnek, lakásnak a külön jogszabály {7/2006. (V. 24) TNM rendelet} szerinti számítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítőképességét (hőtechnikai tulajdonságait) tartalmazza.

Ingatlan tanácsadás

A tapasztalatok szerint az esetek többségében ügyvéd segítségét veszik igénybe az ingatlanügyekben laikusok. A megalapozott döntéshez, vagy a hatékony ügyintézéshez ugyanakkor gyakran nemcsak a vonatkozó jogi feltételek ismerete szükséges, ezért az ingatlanügyletekkel kapcsolatos tanácsadás meglehetősen sokoldalú ismereteket feltételez. Egy ingatlanügyekkel foglalkozó cég szakembereitől ennek megfelelően joggal elvárható, hogy széleskörű és naprakész információi legyenek, és a gyakorlati tapasztalataira is alapozva nyújtson segítséget a konkrét ügyekre vonatkozóan, döntést elősegítő tanácsokkal szolgáljon ügyfeleinek. Munkatársainkkal ennek az elvárásnak próbálunk eleget tenni, mindenekelőtt szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit.

Hitelügyintézés (ingyenes)

Biztosítás (ingyenes)

Informatikai és arculati szolgáltatások

Egy cég életében a tevékenységének minősége és árszínvonala mellett az egyik legfontosabb tényező a külső megjelenés, hiszen ez alapján szerzik az első benyomásokat a leendő ügyfelek. Lényeges, hogy a cég - bár nem hivalkodó módon - sugározza a professzionalizmust, a megbízhatóságot, az ügyfélbarát kapcsolattartást és a stabil hátteret. Ahhoz, hogy ezt a körülményt megteremtsük, első lépésként szükséges olyan kreatív tevékenységeket elvégezni, amellyel létrehozunk a cég számára egy arculatot, illetve ezt alkalmazzuk azon médiákban, ahol meg kíván jelenni a cég. A tv, rádió. újság, és internetes hirdetések, céges honlap és egyéb elektronikus megjelenések, illetve prospektusok, szórólapk, levélpapírok, névjegyek és egyéb kiadványok mellett lényeges tényező a cég fizikai külsőségei, a kirakat, cégtábla színvonala, az iroda kulturált berendezése, a dolgozók megjelenése is.

 

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését és szeretné felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot és adja meg elérhetőségét. Rövid időn belül megkeressük Önt. Bizalmát előre is köszönjük!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Biztonsági kód